ΤΟΠΙΚΑ

«Με σχέδιο και μεθοδικότητα αναβαθμίζουμε τις υποδομές ύδρευσης του νησιού»

«Με σχέδιο και μεθοδικότητα αναβαθμίζουμε τις υποδομές ύδρευσης του νησιού»
Ο δήμαρχος Κ.Κουκάς αναφέρθηκε διεξοδικά στην αναβάθμιση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης στο νησί

Στην προσπάθεια της αναβάθμισης των δικτύων της ύδρευσης και της αποχέτευσης αλλά και στην δουλειά που γίνεται από την ΔΕΥΑΜ με στόχο την ανταπόκριση στις αυξημένες ανάγκες, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς.

Τόνισε χαρακτηριστικά:

«Με σχέδιο και μεθοδικότητα και για να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας προωθούμε την αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η πλέον ορθολογική και αποδοτική διαχείριση του πόσιμου νερού και εντοπίζονται έγκαιρα πιθανές διαρροές και βλάβες του δικτύου.

Η Μύκονος με σταθερά βήματα αντιμετωπίζει διαχρονικά προβλήματα και αποκτά τις υποδομές που αξίζουν σε έναν καταξιωμένο διεθνή τουριστικό προορισμό.

Γι’ άλλη μία φορά θα ήθελα ναεπισημάνω τη μεθοδικότητα της διοίκησης και των υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. όσον αφορά τη διεκδίκηση χρηματοδοτικών πόρων και το σχεδιασμό τωναπαραίτητων έργων υποδομής.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.