ΤΟΠΙΚΑ

Κουκάς-Χρυσοχοΐδης σε απόλυτη συνεργασία για τα μεγάλα θέματα της Μυκόνου

Κουκάς-Χρυσοχοΐδης σε απόλυτη συνεργασία για τα μεγάλα θέματα της Μυκόνου
Απόλυτη εκτίμηση και αποδοχή δέχτηκε στην Μύκονο ο υπουργός και έκανε μεγάλη αίσθηση η εκτίμηση που έδειξε στους Μυκονιάτες και τον δήμαρχο

H Μύκονος παραμένει ασφαλής, αλλά οι κίνδυνοι ελλοχεύουν σε καθημερινή βάση, προειδοποίησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης το πρωί στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ εκεί που έτυχε της μεγάλης εκτίμησης και αποδοχής όλων.
Στον απόηχο των παράνομων πριβέ πάρτι στο νησί που θέτουν σε κίνδυνο την υγειονομική ασφάλεια της νήσου αναφέρθηκε ο υπουργός έχοντας στο πλευρό του τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι θα διενεργούνται συστηματικοί έλεγχοι της Αστυνομίας σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους διασκέδασης και συναθροίσεων.

“Θα γίνει ό,τι χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί η Μύκονος σε συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες. Παράλληλα, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτύξει σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας στο νησί” διεμήνυσε ο υπουργός, που επισκέφθηκε τη Μύκονο με αφορμή τη συγκρότηση της νέας αστυνομικής Υπηρεσίας και ειδικότερα Υποδιεύθυνσης στο νησί, η οποία θα στελεχωθεί συνολικά με 120 νέους αστυνομικούς.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που πραγματοποίησε αυτοψία στο κτίριο το οποίο θα στεγάσει τη νέα αστυνομική Υπηρεσία, επισήμανε επίσης, ότι ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων με συστηματικούς ελέγχους, τόσο των οδηγών όσο και των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων και δικύκλων.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της εγκληματικότητας, ο υπουργός υπογράμμισε ότι θα υπάρξουν ενισχυμένα μέτρα και περιπολίες για τον ριζικό περιορισμό των κλοπών, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρξει για την εξάρθρωση δικτύων διακίνησης ναρκωτικών.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο υπουργός πρόκειται να επισκεφθεί εκ νέου τη Μύκονο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για να εποπτεύσει την εφαρμογή των αποφάσεων που λήφθηκαν.

Όσον αφορά τα παράνομα πριβέ πάρτι είναι… Μade in Ibiza! Συγκεκριμένα ομάδες διοργανωτών από την Ίμπιζα έχουν μετακομίσει στο νησί των ανέμων και εκεί διοργανώνουν παράνομα πάρτι σε πολυτελείς κατοικίες που νοικιάζονται για αυτόν τον σκοπό. Η συμμετοχή στα πάρτι αυτά υπολογίζεται περί τα 500- 1000, αλλά ενδεχομένως και περισσοτέρα, άτομα κάθε φορά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.