ΤΟΠΙΚΑ

«Κατσαπλιάδες»της ενημέρωσης έπεσαν στη φάκα αντιγράφουν και τα λάθη

«Κατσαπλιάδες»της ενημέρωσης έπεσαν στη φάκα αντιγράφουν και τα λάθη
Για γέλια και για κλάματα, δείτε πως με την μέθοδο του «κλόπη» paste αντιγράφουν και τα λάθη διαδικτυακοί «ποντικοί»

Χτες γράφαμε για τους τσαρλατάνους που εμφανίστηκαν στη Μύκονο και κλέβουν τις ειδήσεις και τα ονόματα των τοπικών σαιτ.

Σήμερα δείτε και με αποδείξεις τι γίνεται με ένα νέο ιστότοπο που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο στη Μύκονο.

Είναι τόσο μεγάλος ο θαυμασμός του διαχειριστή του σε επιτυχημένα σάιτ των ΚΥΚΛΑΔΩΝ που μάλιστα ξεκίνησε την δραστηριότητα του κλέβοντας  θέματα και ειδήσεις συστηματικά.

Το έξυπνο πουλάκι όμως από την μύτη πιάνεται.

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

Το έγκυρο και μεγαλύτερο σάιτ Cyclades24.gr δημοσίευσε πρώτο είδηση και τυπογραφικό λάθος στη λέξη την Σέριφος που μπήκε δυο φορές.

Οι αντιγραφείς φυσικά δεν ελέγχουν τα κείμενα που κλέβουν ούτε καν τα τυπογραφικά λάθη και αυτούσια δημοσιεύουν τα κείμενα μέ το λάθος.Ερασιτέχνες και στο κλέψιμο.

Είναι μια καλή τακτική να «συλλαμβάνεις» τον κλέφτη.

Δεν ξέρουν ούτε να αντιγράφουν και αντιγράφουν και τα λάθη στα  κείμενα που κλέβουν δεξιά και αριστερά δείγμα της ανικανότητας και του ερασιτεχνισμού.
Είναι να γελάς και να κλαις παράλληλα με την κατάσταση.

Η κλοπή  πνευματικής ιδιοκτησίας διώκεται ποινικά  και ήδη ιδιοκτήτης μεγάλου ιστότοπου της Μυκόνου που προσπάθησαν να καπηλευτούν με απαράδεκτο τρόπο την επωνυμία του επιτυχημένου σάιτ του κινήθηκε νομικά αλλά και τρεις διαδικτυακοί ιστότοποι στις Κυκλάδες έχουν ήδη απευθυνθεί στην αρμόδια υπηρεσία κλοπής ειδήσεων στο διαδίκτυο για να επιβληθούν οι σχετικές κυρώσεις.

Εμείς ως Mykonos Voice δηλώνουμε απερίφραστα ότι επιτρέπουμε να μας αντιγράφουν ελεύθερα και να ανεβάζουν την ροή των ειδήσεων μας  μετά από εμάς όπως γίνεται ήδη καθημερινά με τους νέους θαυμαστές μας.

Παρέχουμε μάλιστα και δωρεάν μαθήματα για να μάθουν να μας αντιγράφουν και να εκπαιδευτούν πως γίνεται το σωστό copy paste.

Αυτό που δεν μπορούμε όμως να κάνουμε είναι να να τους διορθώνουμε δημόσια με σχόλια στο διαδίκτυο για την εγκυρότητα των ειδήσεων που αναρτούν όπως έκανε πρόσφατα αρχηγός συνδυασμού της Μυκόνου σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν και  που εμείς όμως δεν τις πιστεύουμε.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΕ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ.

Θα είναι αδιανόητο αν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.