ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΠΙΚΑ

Καμπανάκι για Lockdown στην Μύκονο

Καμπανάκι για Lockdown στην Μύκονο
Καμπανάκι κινδύνου για πολλές περιοχές της χώρας έχει χτυπήσει μετά και το lockdown στην Κοζάνη

Καμπανάκι κινδύνου για πολλές περιοχές της χώρας έχει χτυπήσει μετά και το lockdown στην Κοζάνη, η οποία είναι πλέον η πρώτη περιοχή της Ελλάδας που «πάτησε» το επίπεδο 4 με αποτέλεσμα να επιβληθούν αυστηρά μέτρα και απαγορεύσεις.
Συνολικά 22 περιοχές βρίσκονται στο επίπεδο 3 του υγειονομικού συναγερμού με βάση την τελευταία ενημέρωση του υγειονομικού χάρτη πριν από περίπου μία εβδομάδα.
Ο χάρτης θα επικαιροποιείται κάθε 14 ημέρες, οπότε, την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τα νέα δεδομένα ανά περιοχή.

Μέσα στις περιοχές που σήμερα βρίσκονται στο επίπεδο επικινδυνότητας 3, συμπεριλαμβάνονται και τέσσερα νησιά των Κυκλάδων.

Ειδικότερα οι περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 3 είναι: Ανατολική Αττική, Αχαΐα, βόρειος τομέας Αθηνών, δυτική Αττική, δυτικός τομέας Αθηνών, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Σαντορίνη, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κέα – Κύθνος, Κεντρικός τομέας Αθηνών, Κοζάνη, Λέσβος, Μύκονος, Νήσων Αττικής, νότιος τομέας Αθηνών, Πειραιάς, Πέλλα, Σάμος και Τρίκαλα.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.