ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες στη μισή Ελλάδα

Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες στη μισή Ελλάδα

Ισχυρά φαινόμενα και τοπικές χαλαζοπτώσεις στη Δυτική Ελλάδα – Ενισχυμένοι νοτιάδες στα πελάγη – Υψηλές θερμοκρασίες και έντονη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Για πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού έχει προειδοποιήσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Φαινόμενα θα επηρεάσουν μέχρι το μεσημέρι στα βορειοδυτικά και από τις βραδινές ώρες την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (17-10-2020) στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το μεσημέρι στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές, αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, με τοπικές βροχές από το απόγευμα στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-10-2020

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Ανεμοι: Νότιοι 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 και στην Κρήτη έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.