ΤΟΠΙΚΑ

Εκτός καραντίνας όλα τα ελληνικά νησιά για τους Βρετανούς πλην της Μυκόνου

Εκτός καραντίνας όλα τα ελληνικά νησιά για τους Βρετανούς πλην της Μυκόνου
H Mύκονος μαζί με την Κρήτη ήταν τα δύο ελληνικά νησιά που είχαν παραμείνει στην «κόκκινη» λίστα των Βρετανών
Εκτός καραντίνας, πλήν της Μυκόνου, βγαίνουν τα ελληνικά νησιά για τους Βρετανούς που επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη χώρα μας.

H Mύκονος μαζί με την Κρήτη ήταν τα δύο ελληνικά νησιά που είχαν παραμείνει στην «κόκκινη» λίστα των Βρετανών, μετά τις αποφάσεις της περασμένης εβδομάδας. Τώρα, σημαντική προσθήκη για τη χώρα μας, στην «πράσινη» λίστα των Βρετανών είναι η Κρήτη, πράγμα που σημαίνει ότι το νησί, που αποτελεί και έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στα «πακέτα» των tour operators, προστίθεται στην ασφαλή λίστα και οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν από το νησί δε θα χρειάζεται να τίθενται σε καραντίνα από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Διαβάστε ΕΔΩ ποια νησιά ήταν στην κόκκινη λίστα και τώρα είναι στην ασφαλή για τους Βρετανούς.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.