ΤΟΠΙΚΑ

Ενημέρωση της Πυροσβεστικής Μυκόνου για τα βεγγαλικά

Ενημέρωση της Πυροσβεστικής Μυκόνου για τα βεγγαλικά

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με την καύση ειδών πυροτεχνίας, ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 6 της 9/ 2024 Πυροσβεστικής Διάταξης, η καύση πυροτεχνημάτων επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ο δείκτης επικινδυνότητας που εκδίδεται καθημερινά από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, να είναι 1, 2 & 3 και μόνο κατόπιν εκδόσεως άδειας από τις αρμόδιες αρχές (για τα είδη πυροτεχνίας που απαιτείται άδεια), με τη σύμφωνη γνώμη της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κυκλάδων, ενώ για τις περιπτώσεις που δεν απαιτείται άδεια, απαιτείται η γνωστοποίηση στην οικεία Πυροσβεστική Υπηρεσία του χώρου τέλεσης της καύσης τουλάχιστον 48 ώρες πριν την τέλεση αυτής.

Όσον αφορά τα αερομεταφερόμενα ιπτάμενα φανάρια τύπου skylanterns, σύμφωνα με το άρθρο 7 της ίδιας διάταξης, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση τους από 01 Απριλίου έως και 30 Νοεμβρίου εκάστου έτους.
Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.