ΤΟΠΙΚΑ

Η πανδημία δεν σταμάτησε τα Δήλεια που έγιναν με περιορισμούς

Η πανδημία δεν σταμάτησε τα Δήλεια που έγιναν με περιορισμούς
Σε ένα ζεστό (κυριολεκτικά), φιλικό και φιλόξενο κλίμα διοργανώθηκαν στο στάδιο της Μυκόνου οι αγώνες στίβου Δήλεια για δέκατη συνεχή χρονιά.  Οι αγώνες φέτος είχαν περισσότερο τοπικό χαρακτήρα καθώς παρευρέθηκαν κυρίως σωματεία των Κυκλάδων αλλά δεν έλειψαν ούτε στιγμή ο παλμός και ο ενθουσιασμός ανάμεσα στους μικρούς αθλητές.
Οι αγώνες διεξήχθησαν χωρίς θεατές και χωρίς τον συνήθη τρόπο των απονομών.  Επίσης διευρύνθηκε το πρόγραμμα των αγώνων, με αγωνίσματα την Κυριακή το πρωί ώστε να διασφαλιστεί η τήρηση των κανονισμών του ΕΟΔΥ και του ΣΕΓΑΣ.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, καλωσόρισε το νέο σωματείο της δύναμης της, τους δρομείς Σύρου οι οποίοι έλαβαν μέρος με πολυμελή ομάδα στους αγώνες και παρά την ελάχιστη προετοιμασία τους και την έλλειψη υποδομών εντυπωσίασαν με τα ταλέντα που έχουν στην ομάδα τους.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ευχαριστεί για μια ακόμη φορά το Δήμο Μυκόνου για την στήριξη των αγώνων   οι οποίοι πλέον έχουν γίνει θεσμός και ευκαιρία συνάντησης ανάμεσα σε αθλητές, προπονητές και  στελέχη του αθλητισμού που μοιράζονται κοινά οράματα.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.