ΤΟΠΙΚΑ

Η Μύκονος πρώτο θέμα στην πρωινή σύσκεψη του δημάρχου με τον πρωθυπουργό

Η Μύκονος πρώτο θέμα στην πρωινή σύσκεψη του δημάρχου με τον πρωθυπουργό
Αποφάσεις για τους εμβολιασμούς στο νησί και σχέδια στο τραπέζι για την έναρξη της σαιζόν

Επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία», ώστε μέσα στον Ιούνιο να μπορούν να έχουν εμβολιαστεί όσοι κάτοικοι του νησιού το επιθυμούν.

Αυστηρά μέτρα και έλεγχοι στο πλαίσιο της άρσης των απαγορευτικών μέτρων για τις εσωτερικές μετακινήσεις.

Αυτά ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης που συμμετείχε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς  μαζί με άλλους Περιφερειάρχες και Δημάρχους, που εκπροσωπούν τη Νησιωτική Ελλάδα για τον καλύτερο προγραμματισμό του εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα για την Μύκονο μας θα αναπτυχθούν στο Κέντρο Υγείας δύο νέες εμβολιαστικές γραμμές με εμβόλια Johnson & Johnson και αναμένεται η οριστικοποίηση επίσκεψης από δύο έκτακτα εμβολιαστικά κλιμάκια το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Μια σημαντική εξέλιξη που θα συντελέσει σημαντικά στη θωράκιση της δημόσιας υγείας και θα διαμορφώσει ένα πιο ασφαλές και ευνοϊκό περιβάλλον για μια επιτυχημένη τουριστική περίοδο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.