ΤΟΠΙΚΑ

«Η Μύκονος δεν θα φρενάρει μπροστά στην πανδημία.Έχει μόνο μια θέση, στην κορυφή»

«Η Μύκονος δεν θα φρενάρει μπροστά στην πανδημία.Έχει μόνο μια θέση, στην κορυφή»
Ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Τσερκεζίδης φωτογραφίζεται στη Μύκονο και μιλάει για την επόμενη μέρα με τον κορονοιό στη ζωή μας

Είναι ένας από τους πλέον γνωστούς επιχειρηματίες στη χώρα με έντονη δράση στο εγχώριο τζετ σετ.

Ο Μακεδόνας Νίκος Τσερκεζίδης από τους πιο δυνατούς παίκτες στον τομέα της ανακύκλωσης φωτογραφήθηκε στη Μύκονο για λογαριασμό μεγάλου Αθηναϊκού περιοδικού στο χώρο των επιχειρήσεων και το MykonosVoice απέσπασε αποκλειστικά πλάνα απο την φωτογράφιση και την συνέντευξη.

Ο Τσερκεζίδης παίζει δυνατά και στις Κυκλάδες στην ανακύκλωση και θέλει να βάλει τα επόμενα χρόνια την σφραγίδα του σε έναν τομέα που μπορεί να έχει πολλά προβλήματα αλλά είναι ζωτικής σημασίας για τα νησιά.

Ο Νίκος Τσερκεζίδης τονίζει από την Μύκονο που ανοίγει τα φτερά του στις επιχειρήσεις ότι η πανδημία παρά το φρένο που έβαλε στις μεγάλες επενδύσεις προς στιγμή δεν μπορεί να φρενάρει την Μύκονο των υποδομών και των μεγάλων πρότζεκτ που είναι στα σκαριά.

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας δίνει τον τόνο για την επόμενη μέρα αναφορικά με το νησί και τις δραστηριότητες του.

«Η αλήθεια είναι ότι μας φρέναρε ο κορονοιος και για την ώρα σταμάτησαν σε όλα τα επίπεδα τα σχέδια μας.Είμαστε όμως πανέτοιμοι να αναπτύξουμε τις ιδέες μας στη Μύκονο που τόσο πολύ χρειάζεται την ανακύκλωση».

Ο Τσερκεζίδης ξέρει καλά να παίζει σε όλες τις συνθήκες και μπορεί να αντέξει τις δυσκολίες της στιγμής.Εξάλλου οι εποχές είναι για δυνατούς και στο πλαίσιο αυτό ξέρει καλά να βρίσκεται με τις επιχειρήσεις του πάντα στο προσκήνιο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.