ΤΟΠΙΚΑ

Τα ευχαριστήρια του Βαγγέλη Βλάχου για την παραμονή της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στη Γ´Εθνική

Τα ευχαριστήρια του Βαγγέλη Βλάχου για την παραμονή της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στη Γ´Εθνική

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΣΑΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!

ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΚΟ -ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΑΤΗ- ΣΤΑΜΑΤΗ -ΑΛΕΚΟ ΤΡΟΠΙΚΑΝΑ- ΑΛΕΚΑΡΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΟΡΥΒΗ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΕΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΥΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ( ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΣΕΒΑΣΜΟ)!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…ΣΠΙΤΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΛΠ.. ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΑΡΙΑ ΚΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΙΑΒΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!!
ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ( ΑΝΝΑ ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΙΝΑ) ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΓΙΑΒΡΟΥΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ ΤΟΝ ΚΟΥΚΑ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΔΩΣΙΑΔΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΕΡΙΚΛΗ !!!!
ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΑΚΗ !!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΗΘΟΣ Κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ!!

ΜΠΡΑΒΟ ΘΗΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΦΕΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.