ΤΟΠΙΚΑ

Γελάνε και κλαίνε μαζί τα παρδαλά κατσίκια της Μυκόνου

Γελάνε και κλαίνε μαζί τα παρδαλά κατσίκια της Μυκόνου
Το σάιτ που ο Βερώνης μας βρίζει με χυδαίο τρόπο, δημοσίευσε φωτογραφίες του χωρίς μάσκα και κατόπιν μας κατήγγειλε για τον ίδιο λόγο!

Παράνοια; απειρία; ασχετοσύνη; Ένα είναι βέβαιο, Μυκονιάτες γελάστε ή καλύτερα κλάψτε ελεύθερα με τα «καψούλια» της ενημέρωσης που εμφανίστηκαν στο νησί και αναγορεύονται και σε  ρεπόρτερ.

Με προσβλητικούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίον του MykonosVoice ο πρώην δήμαρχος  Χρήστος Βερώνης ,προσπάθησε να απαντήσει μέσω ιστότοπου του νησιού, στις χτεσινές «προκλητικές» φωτογραφίες(πέντε έξι τον αριθμό) που τον απεικόνιζαν σε διάφορα σημεία και διαφορετικές ώρες να σουλατσάρει χωρίς μάσκα στην Άνω Μερά χωρίς να τηρεί το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Μας χαρακτήρισε ξεδιάντροπους, ο κ.Βερώνης γιατί αναδείξαμε το ατόπημα του να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα.
Βιάστηκε όμως γιατί μάλλον το παιχνίδι της επικοινωνίας δεν το έχει,όπως δεν έχει και καλούς συμβούλους.

Γιατί τις ίδιες φωτογραφίες με εμάς ,νωρίτερα είχε δημοσιεύσει και το σάιτ που τον φιλοξένησε να μας υβρίζει και να χαρακτηρίζει το δημοσίευμα μας αισχρό.

Αργότερα βέβαια όταν κατάλαβαν τι γκάφα έκαναν,  το ίδιο σάιτ μας χαρακτήρισε αισχρούς και ξεδιάντροπους.

 


Δηλαδή ο άπειρος και γκαφατζής συντάκτης,δημοσίευσε τις φωτογραφίες με τον Βερώνη να σουλατσάρει χωρίς μάσκα, για τις οποίες λίγη ώρα μετά εξύβρισε χυδαία το MykonosVoice επειδή ανέδειξε το θέμα.

Η απόλυτη παράνοια; Ίσως.

Αυτό που δεν γνωρίζει όμως ο κ.Βερώνης είναι ότι τα μέσα αν δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς είναι σαν τις χειροβομβίδες.Μπορεί να σκάσουν στα χέρια σου.

Δεν έχει πάντως προηγούμενο στα χρονικά, ένα μέσο να βάζει φωτογραφίες κανονικά από την Άνω Μερά και αργότερα μόλις πήραν χαμπάρι( γιατί είναι άπειροι και άσχετοι με το ρεπορτάζ και δεν κατάλαβαν ούτε από την φωτό το ατόπημα Βερώνη να μην φοράει μάσκα) αφού το  ανέδειξε το MykonosVoice το γύρισαν στο Καλαματιανό.

Προφανώς  κάποιος έγινε  «Τούρκος» ,απέσυραν το αρχικό δημοσίευμα και έδωσαν βήμα στον πρώην δήμαρχο να βρίζει το Mykonos Voice.

Χρήστο Βερώνη,πρώην δήμαρχε Μυκόνου, είσαι έμπειρος για να κάνεις τέτοια λάθη και να υβρίζεις ένα μέσο ενημέρωσης από ένα άλλο που δημοσίευσε τις ίδιες φωτογραφίες.Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

MykonosVoice

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.