ΤΟΠΙΚΑ

Επιστρέφει από το Σάββατο η μουσική στην εστίαση και διευρύνεται το ωράριο κυκλοφορίας – Τι θα εισηγηθούν οι επιστήμονες

Επιστρέφει από το Σάββατο η μουσική στην εστίαση και διευρύνεται το ωράριο κυκλοφορίας – Τι θα εισηγηθούν οι επιστήμονες

Αυξάνεται το όριο των ατόμων στους γάμους από 100 σε 200 από την 1η Ιουλίου – Στις 19:00 οι ανακοινώσεις από Κικίλια και Χαρδαλιά

Ένα ακόμη βήμα για την χαλάρωση των μέτρων φαίνεται πως αποφασίζουν να κάνουν οι επιστήμονες, οι οποίοι συνεδριάζουν σήμερα εκτάκτως για το χρονοδιάγραμμα άρσης των μέτρων που έχουν απομείνει από το lockdown.
Στο ατζέντα της συνεδρίασης βρίσκονται η μουσική στην εστίαση, το ωράριο κυκλοφορίας αλλά και το πλαίσιο διεξαγωγής των δεξιώσεων των γάμων και των βαπτίσεων. Λαμβάνοντας όλα τα τελευταία δεδομένα από τους αριθμούς της πανδημίας, την κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά και την πορεία του εμβολιασμού οι λοιμωξιολόγοι θα καταθέσουν την είσηγησή τους στην κυβέρνηση και εν συνεχεία θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Οι αποφάσεις θα γίνουν γνωστές σήμερα στις 19:00 κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών στο υπουργείο Υγείας, από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του protothema.gr από την επιτροπή, οι επιστήμονες φαίνεται να δίνουν το πράσινο φως για τα επόμενα βήματα χαλάρωσης και μάλιστα άμεσα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.