ΤΟΠΙΚΑ

«Εμπειρία ζωής η συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο»

«Εμπειρία ζωής η συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς σε μια σπουδαία συνάντηση στα Τίρανα

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Αλβανία ο δήμαρχος Κ.Κουκάς  συναντήθηκε  με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο κάτι που χαρακτήρισε ως μια  εμπειρία ζωής.

«Είναι  ένας Ιεράρχης με σημαντικό ιεραποστολικό και συγγραφικό έργο, που αποδεικνύει καθημερινά με τον λόγο και το έργο του τί σημαίνει Ορθοδοξία στην πράξη.
Εγώ απλώς θα καταθέσω κάποια δικά του λόγια όταν έλαβε ένα διεθνές βραβείο: «Το αντίδοτο στον εγωκεντρισμό, που τορπιλίζει την ειρηνική συμβίωση, είναι η ενδυνάμωση της αγάπης μέσα στις καρδιές των ανθρώπων, μέσα στην κοινωνία. Μιας πολυδιάστατης αγάπης, που δεν περιορίζεται από σύνορα, προκαταλήψεις ή άλλες διακρίσεις. Προς αυτή την κατεύθυνση καλείται να συμβάλει η υγιής θρησκευτική συνείδηση”. Άξιος….

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.