ΤΟΠΙΚΑ

«Έφυγε» ο άνθρωπος που εκτόξευσε την παραδοσιακή λούζα της Μυκόνου

«Έφυγε» ο άνθρωπος που εκτόξευσε την παραδοσιακή λούζα της Μυκόνου
Κλίμα συγκίνησης στο νησί από τον θάνατο του Δημήτρη Νάζου (Μαδούπας) που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 72χρόνων

Τεράστια  η συγκίνηση στην Μύκονο που από το πρωί θρηνεί την απώλεια του ανθρώπου που έκανε γνωστή την λούζα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Δημήτρης Νάζος-Μαδούπας ο άνθρωπος που έγινε συνώνυμο του καλού και ποιοτικού κρέατος στη Μύκονο με τα φημισμένα κρεοπωλεία, έφυγε απο την ζωή χτυπημένος από την επάρατη ασθένεια και βύθισε στο πένθος συγγενείς,φίλους αλλά και τους πελάτες του που για χρόνια εξυπηρετούσε.

Στην Μύκονο το όνομα Μαδούπας έγινε συνώνυμο πολλά χρόνια από το 1930 του άριστου κρέατος και εκτοξεύτηκε όταν τα ηνία της επιχείρησης πέρασαν στα χέρια του Δημητρη Νάζου.

Ενός μποέμ και σπουδαίου ανθρώπου που έβαλε την δική του σφραγίδα στο νησί με το εκτόπισμα της προσωπικότητας του  αλλά και τον χαρακτήρα του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.