ΤΟΠΙΚΑ

Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου « Μαρία Ιγγλέση» 1-10 Ιουνίου 2022

Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου « Μαρία Ιγγλέση» 1-10 Ιουνίου 2022

Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου « Μαρία Ιγγλέση»
1-10 Ιουνίου 2022

Η Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση» ξεκινάει την λειτουργία της την Τετάρτη 1η Ιουνίου με δύο εκθέσεις στο κεντρικό κτίριο που θα διαρκέσουν έως τις 10 Ιουνίου.

Στην αίθουσα Ματογιάννι θα φιλοξενήσουμε Έκθεση των φοιτητών του 4ου Εργαστηρίου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συμμετέχουν οι φοιτητές: Περικλής Μήτσιου, Κατερίνα Μπούσιου, Όλγα Νίκογλου, Πόλυ Σαλαμπάση, Αυγουστίνος Στυλιανού. Διευθυντής του Εργαστηρίου είναι ο Καθηγητής Βαγγέλης Πλοιαρίδης.

Παράλληλα στην αίθουσα Καλογερά ο Βαγγέλης Πλοιαρίδης με τον Vay Hy θα εκθέσουν πρόσφατα έργα τους.
Ο Βαγγέλης Πλοιαρίδης γεννήθηκε το 1964 στην Θεσσαλονίκη, σπούδασε στην Σ.Κ.Τ. του Α.Π.Θ. και έκανε μεταπτυχιακά στο Royal College of Art στο Λονδίνο. Έχει εκθέσει σε πολλές Gallery και Μουσεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ο Vay Hy γεννήθηκε το 1966 στο Βιετνάμ, σπούδασε στο St Martin’s Central School of Art & Design και στο Royal College of Art στο Λονδίνο. Ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και έχει εκθέσει έργα του στο Λονδίνο, στην Σαγκάη και σε άλλες πόλεις.

Εγκαίνια την Τετάρτη 1η Ιουνίου στις 20.00΄
Ώρες λειτουργίας: 11.00-14.00 & 19.00-24.00

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.