LIFESTYLE

Διακόσιοι και πλεον επισκέπτες σε καθημερινή βάση κάνουν την εμφάνιση τους στην έκθεση του Mr. Brainwash

Διακόσιοι και πλεον επισκέπτες σε καθημερινή βάση κάνουν την εμφάνιση τους στην έκθεση του Mr. Brainwash
Εικαστικό γεγονός αποτελεί ο ερχομός του αληθινού σταρ του street art Mr. Brainwash για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Εικαστικό γεγονός αποτελεί ο ερχομός του αληθινού σταρ του street art Mr. Brainwash για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ως προσκεκλημένος της γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο, όπου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη λαμπρότητα τα εντυπωσιακά εγκαίνια της πρώτης του έκθεσης στη χώρα μας.

Ο δυναμικός καλλιτέχνης δήλωσε γοητευμένος από τη Μύκονο και από την έκθεση του στο κεντρικό Ματογιάννι στην αίθουσα της Kapopoulos Fine Arts. Αληθινή κοσμοσυρροή σημειώθηκε στα εγκαίνια, με τους δύο οικοδεσπότες Μαρίνα και Βαγγέλη Καπόπουλο να υποδέχονται τους περί τους δύο χιλιάδες φιλότεχνους που έδωσαν το παρών και θαύμασαν τα πρωτοποριακά έργα του Mr. Brainwash.

 

Ανάμεσα τους κορυφαία ονόματα της κοινωνικής και δημόσιας ζωής της χώρας μας, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από την ανατρεπτική σύλληψη των θεμάτων του Mr. Brainwash, από τον τρόπο που προσεγγίζει τις εμβληματικές φιγούρες του και από τα εκρηκτικά χρώματα του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.