LIFESTYLE

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η μικρή κόρη της έχει γενέθλια – Το κάψανε στη Μύκονο

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η μικρή κόρη της έχει γενέθλια – Το κάψανε στη Μύκονο

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Πέμπτη 11 Αυγούστου η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου η Ανδριάννα Φουστάνου και η τραγουδίστρια της ευχήθηκε με ένα βίντεο.

Στο κλιπ, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει φτιάξει ένα ποτ-πουρί από κοινές τους φωτογραφίες και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε:

«Χρόνια σου πολλά μωρό μου…καλή μου ψυχή… φωτεινό μου μυαλό….γεμίζεις με χαρά και δύναμη τις ζωές μας.. ενδιαφέρεσαι για όλους μας και είσαι πάντα υποστηρικτική ..είσαι το λουλούδι μου..

Σ´ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ».

Η δημοσίευσή της απέσπασε από τα πρώτα κιόλας λεπτά, χιλιάδες likes, ενώ τις ευχές τους για την 23χρονη πλέον κόρη της με τον Ανδρέα Φουστάνο, έγραψαν στα σχόλια αρκετοί από τους 625.000 Instagram followers της Νατάσας Θεοδωρίδου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.