ΕΛΛΑΔΑ

Δεμένα τα πλοία την Πέμπτη 3/6 λόγω απεργίας

Δεμένα τα πλοία την Πέμπτη 3/6 λόγω απεργίας

Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την ερχόμενη Πέμπτη (3/6) και από ώρα 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας μέρας, αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των 13 ναυτεργατικών σωματείων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Κάθε τέτοια κινητοποίηση που πραγματοποιείται και επηρεάζει τα δρομολόγια των πλοίων, απασχολεί τη νησιωτική Ελλάδα ειδικότερα όταν αυτή γίνεται εντός της θερινής περιόδου.

Σε ότι αφορά τη διάρκεια της απεργίας, δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια παράταση, μιας και εντάσσεται στο πλαίσιο της 24ωρης κινητοποίησης που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

Οπότε, τα δρομολόγια των πλοίων θα ξεκινήσουν και πάλι από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.