ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Νικήστε τον «Ιστορικό» για να γράψετε ιστορία

Νικήστε τον «Ιστορικό» για να γράψετε ιστορία
Για τους εαυτούς σας, το νησί, την διοίκηση και τον πρόεδρο, την ιστορία της ομάδας έχετε υποχρέωση να μην υποβιβαστεί η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ένα παιχνίδι μια χρονιά την Τετάρτη στον Κόρφο στις 17:00 για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στο απόλυτο ντέρμπι της χρονιάς.

Ο Ιστορικός Πανιώνιος θα παίξει για πρώτη φορά στη Μύκονο και η συγκυρία τα έφερε έτσι που θέλει μόνο νίκη για να πάρει την άνοδο ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Νίκη όμως θέλει και η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ για εξασφαλίσει με αυτό τον τρόπο την παραμονή της στην κατηγορία και να σωθεί μια χρονιά που πριν λίγες αγωνιστικές έμοιαζε καταστροφική.

Για τους εαυτούς τους, το νησί, την διοίκηση και τον πρόεδρο, την ιστορία του συλλόγου παίκτες και τεχνικό επιτελείο έχουν υποχρέωση να τα δώσουν όλα και να κερδίσουν τον Ιστορικό για να γράψουν ιστορία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.