ΤΟΠΙΚΑ

Αεροπορικώς απ’ την Τρίτη στη Μύκονο ο Πανιώνιος

Αεροπορικώς απ’ την Τρίτη στη Μύκονο ο Πανιώνιος

Μετά την πρωινή προπόνηση της Τρίτης  που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη θα αναχωρήσει ο Πανιώνιος για την Μύκονο καθώς την Τετάρτη ακολουθεί το τελευταίο και κρισιμότερο ματς για τον Ιστορικό (την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό) με την ομώνυμη ομάδα.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους “κυανέρυθρους” αφού θα κατακτήσουν και μαθηματικά την 1η θέση, περιμένοντας και το αποτέλεσμα της έφεσης που έχει καταθέσει η Ηλιούπολη για την υπόθεση Κοντοέ.

Ο Δημήτρης Κοροπούλης πήρε την απόφαση να γυμνάσει μαζί με τους συνεργάτες του για τελευταία φορά στην πρωτεύουσα ούτως ώστε να υπάρχει ηρεμία από την στιγμή που θα πατήσει τα πόδια της η αποστολή του συλλόγου στο νησί των ανέμων.

Το θετικό είναι ότι στην αποστολή θα συμπεριληφθεί ο Δρίτσας μετά από έξι μήνες γεγονός που ικανοποιεί τον προπονητή των “κυανέρυθρων”, με την αποστολή να επιστρέφει την Πέμπτη στην πρωτεύουσα με πτήση των 12.00.
πηγή soccerlive.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.