ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάει ο καιρός – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Χαλάει ο καιρός – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Χαλάει ο καιρός την Τρίτη (2/3) ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται νέα κακοκαιρία και πτώση της θερμοκρασίας.

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις πρώτες μέρες του Μαρτίου. Με κακοκαιρία μπαίνει ο Μάρτης, επιβεβαιώνοντας τη γνωστή παροιμία, «Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης». Την Τρίτη (2/3) η θερμοκρασία πέφτει, ενώ δεν θα λείψουν και οι βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Την Τετάρτη (3/3) θα επιστρέψει η καλοκαιρία που θα κρατήσει μέχρι το Σάββατο. Νέα επιδείνωση περιμένουμε από το απόγευμα του Σαββάτου και κυρίως την Κυριακή η οποία θα κρατήσει μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας, με βροχερό καιρό αλλά και ψυχρές εισβολές που θα δώσουν χιόνια, πιθανώς και μέχρι τα βόρεια της Αττικής, όπως υπογραμμίζει η μετεωρολόγος της ΕΡΤ Πάττυ Σπηλιωτοπούλου.

Όσο για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, σύμφωνα με τα τωρινά τουλάχιστον στοιχεία, φαίνεται προς το τέλος του να έρχεται επιτέλους η Άνοιξη, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι θα λείψουν διαστήματα με βροχές και αφρικανική σκόνη, θα έχουμε όμως πλέον μεγάλες περιόδους καλοκαιρίας.

Ο καιρός σήμερα Τρίτη (2/3)

Ad by Valueimpression

Τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, την Εύβοια, την Κρήτη και το Αιγαίο και χιόνια στα ορεινά, με βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια. Βοριάδες 4-6, στο Αιγαίο έως 7 και από το απόγευμα τοπικά και 8 μποφόρ και περαιτέρω πτώση θερμοκρασίας, με παγετός κατά τόπους στα βόρεια τις βραδινές ώρες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.