ΤΟΠΙΚΑ

Αποφασίζουν Πάσχα χωρίς μετακινήσεις

Αποφασίζουν Πάσχα χωρίς μετακινήσεις

Την επόμενη Παρασκευή θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το αν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό την περίοδο του Πάσχα.

Ωστόσο, από τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων οι οποίοι έβαλαν φρένο στην περαιτέρω άρση των απαγορευτικών μέτρων και από την κακή επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, συνάγεται το συμπέρασμα ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτραπούν οι μετακινήσεις τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Όπως όλα δείχνουν, και το φετινό Πάσχα οι Έλληνες δε θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν και θα περιοριστούν στα στενά γεωγραφικά όρια των νομών στους οποίους διαμένουν.

Η έξοδος του Πάσχα θα «θυσιαστεί» για δύο λόγους. Αφενός διότι πρόκειται για μια περίπτωση πολύ μεγάλου ρίσκου που θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο τις υγειονομικές συνθήκες της χώρας οι οποίες δυστυχώς δεν παρουσιάζουν βελτίωση. Aφετέρου γιατί ο βασικός στόχος δεν είναι η κίνηση της Μεγάλης Εβδομάδας, αλλά το καλοκαίρι και η νέα τουριστική περίοδος η οποία εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα ξεκινήσει στις 14 Μαΐου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.