ΤΟΠΙΚΑ

Χαρδαλιάς: Βγαίνει από το “βαθύ κόκκινο” η Μύκονος

Χαρδαλιάς: Βγαίνει από το “βαθύ κόκκινο” η Μύκονος

Όσον αφορά τις Κυκλάδες, από το “βαθύ κόκκινο” βγαίνει η ΠΕ Μυκόνου, ωστόσο όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, από αύριο Σάββατο 17 Απριλίου, μπαίνει η ΠΕ Κύθνου, αφού τα ενεργά κρούσματα έχουν αυξηθεί σε επτά, από ένα στις 5 Απριλίου. «Ο εντοπισμός ικανού αριθμού κρουσμάτων, σε συνδυασμό με τις ιδιαιτερότητες που απορρέουν από την νησιωτικότητα, καθιστούν αναγκαία τη λήψη μέτρων για την αντιστροφή της εικόνας αυτής, το ταχύτερο δυνατό», ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς για το νησί της Κύθνου.

Αντίθετα για τη Μύκονο που βγήκε από το “βαθύ κόκκινο” (από την Δευτέρα), ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ανέφερε πως «τα ενεργά κρούσματα έχουν μειωθεί σε 12 ενώ στο υψηλότερο σημείο της επιδιομιολογικής καμπύλης ήταν 76, είχαμε μία μείωσε 84%».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.