ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει σήμα η Νέα Δημοκρατία

Αλλάζει σήμα η Νέα Δημοκρατία

Το νέο λογότυπο έχει σχεδιαστεί από εθελοντή, ο οποίος δούλεψε πάνω στην ιδέα του να αλλάζει ανάλογα με την περίσταση. Για το λόγο αυτό δεν θα έχει περίγραμμα.

Ο βασικός συμβολισμός πίσω από σήμα είναι ότι η ΝΔ είναι ένα ανοιχτό κόμμα. Γι’ αυτό θα μπορεί να αλλάζει χρώματα, να επικαιροποιείται και να συμβολίζει την ανάλογη προσαρμογή. Ο πυρσός δεν αφαιρείται ούτε επανέρχεται, όπως γράφτηκε, αφού ήδη υπάρχει και θα εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά θα είναι προσαρμοσμένος στη νέα δομή.

Το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν πρώην Πρωθυπουργοί και πρόεδροι του κόμματος, πρώην και νυν βουλευτές τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, πρώην υπουργοί, καθώς επίσης στελέχη και μέλη του «Συνδέσμου 74» που έχουν έχουν λάβει τις προσκλήσεις τους.

dikailogitika.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.