ΤΟΠΙΚΑ

Το Πάσχα η έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου

Το Πάσχα η έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου

Όλες οι ενδείξεις μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το φετινό Πάσχα θα είναι πλήρως απελευθερωμένο και θα ισχύουν μόνο τα άκρως αναγκαία μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Πέρα των ανεμβολίαστων πολιτών οι οποίοι θα εξακολουθήσουν να ζουν με περιορισμούς, από τον επόμενο μήνα αναμένεται επιστροφή σε πλήρη κανονικότητα στην κοινωνική και οικονομική ζωή για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών.

Για το νομό Κυκλάδων, η φετινή τουριστική περίοδος θα ξεκινήσει το Πάσχα, μιας και μετά από τρία χρόνια θα επιτρέπονται ελεύθερα οι μετακινήσεις και αναμένεται σημαντική επισκεψιμότητα στα νησιά με τα ξενοδοχεία να ανοίγουν από τον Απρίλιο.

Μπορεί για μία ακόμη χρονιά να χάνεται ο μαθητικός τουρισμός όπως και ο αποκριάτικος τουρισμός στις Κυκλάδες, ωστόσο, αναμένεται ένα δυναμικό Πάσχα στα νησιά του νομού με πληθώρα επισκεπτών, το οποίο θα αποτελέσει εφαλτήριο ενόψει του επικείμενου καλοκαιριού.

Υπενθυμίζεται ότι η περσινή τουριστική περίοδος ξεκίνησε την 1η Μάϊου, ενώ η αντίστοιχη του 2020 την 1η Ιουλίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.