ΤΟΠΙΚΑ

Ο Κουκάς κερδίζει και το μεγάλο στοίχημα της ασφάλειας του νησιού

Ο Κουκάς κερδίζει και το μεγάλο στοίχημα της ασφάλειας του νησιού
Μια αναμνηστική φωτογραφία δείγμα της ευγνωμοσύνης στις προσπάθειες του δημάρχου στο έργο της αστυνομίας

Ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό στιγμιότυπο το πρωί στον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου ήταν αυτό της από κοινού φωτογράφησης των αστυνομικών της Μυκόνου και του επικεφαλής τους με τον δήμαρχο του νησιού.
Ένα μεγάλο στοίχημα αυτό της ασφάλειας της Μυκόνου που είχαν βάλει δημοτική αρχή και υπουργείο δημόσιας τάξης κερδίζεται στη Μύκονο καθώς η ασφάλεια του νησιού και η έννομη τάξη χάρη στις προσπάθειες του διοικητή Τζελέπη και των συνεργατών του, επανήλθε  στον υπερθετικό της βαθμό και δεν έχει καμία σχέση το νησί πλέον με όσα γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια.Όλοι πλέον αισθάνονται τριγύρω ότι η Μύκονο έχει αστυνομία.

Φυσικό και επόμενο να νιώθουν άπαντες δικαιωμένοι με το αποτέλεσμα καθώς η συνεργασία της  δημοτικής αρχής με όλους του φορείς έφερε αποτέλεσμα και το καλοκαίρι που πέρασε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια υπήρχε έντονο το αίσθημα της ασφάλειας.

Η φωτογραφία το πρωί είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στην Μύκονο με τον δήμαρχο Κουκά να βγάζει κάθε μέρα άσους από το μανίκι του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.