ΤΟΠΙΚΑ

Ο γάμος της χρονιάς στην Μύκονο του Σταμάτη και της Έλλης

Ο γάμος της χρονιάς στην Μύκονο του Σταμάτη και της Έλλης
Ο γνωστός επιχειρηματίας Σταμάτης Δακτυλίδης παντρεύτηκε πριν λίγη ώρα την εκλεκτή της καρδιάς του Έλλη σε ένα υπέροχο Μυκονιάτικο σκηνικό

Ένας γάμος ξεχωριστός! Μία αγάπη που «σφραγίστηκε» με τα ιερά δεσμά του ιερού μυστηρίου πριν λίγη ώρα στο νησί κλέβει την παράσταση στα μέσα του φθινοπώρου.

Γαμπρός ο γνωστός επιχειρηματίας Σταμάτης Δακτυλίδης  με την ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του παντρεύτηκε την πανέμορφη και εκλεκτή της καρδιάς του Έλλη.

Το σκηνικό έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι το απόγευμα  με πολλά λουλούδια και ανθοστήλες, κόκκινο χαλί και μια γερή δόση Μυκόνου καθώς η μέρα ήταν μαγική.

Νύφη  και γαμπρός αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και την υπέρλαμπρη νύφη συνόδευαν παραλιακοί οργανοπαίχτες της Μυκόνου.

Ένας παραμυθένιος γάμος  σε όμορφο σκηνικό που απόλαυσαν οι καλεσμένοι!

Από την υπέροχη διακόσμηση μέχρι το εντυπωσιακό και άκρως ρομαντικό, προσεγμένο, δουλεμένο ως την τελευταία λεπτομέρεια νυφικό.

Οι καλεσμένοι έζησαν μοναδικές στιγμές με το ζευγάρι να περνάει με αγαπημένα του πρόσωπα την πιο όμορφη και ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους ενώ το γλέντι είναι ήδη σε εξέλιξη.

Να ζήσετε!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.