ΤΟΠΙΚΑ

Μυθικό deal στη Μύκονο,ανοίγει γνωστό κλαμπ για βαθύπλουτος ο Φλάβιο Μπριατόρε

Μυθικό deal στη Μύκονο,ανοίγει γνωστό κλαμπ για βαθύπλουτος ο Φλάβιο Μπριατόρε

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Formula 1, Σίλβιο Μπριατόρε, φέρνει το Billionaire στη Μύκονο. Το σπουδαίο deal με τον Ζάννη Φραντζέσκο.
Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ παγκοσμίως, χτίζοντας τον μύθο του με την εξωφρενικές του τιμές, εντυπωσιακά σόου και απίστευτα πάρτι.

Σύμφωνα με το protothema, οι τελικές υπογραφές έπεσαν τις προηγούμενες εβδομάδες. Είχε προηγηθεί ταξίδι του Μπριατόρε στη Μύκονο όχι μόνο για διακοπές αλλά και για προχωρήσει το deal . Το Billionaire θα βρίσκεται στη θέση Λάκκα, κοντά στα Ματογιάννια ενώ η επένδυση θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Μπριατόρε, σε αυτή του την επένδυση δεν θα μπορούσε να εμπιστευθεί κανέναν άλλο πέρα από αυτόν που έκανε γνωστό στα πέρατα του κόσμου το «Nammos», Ζάννη Φραντζέσκο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.