ΤΟΠΙΚΑ

Με Μυκονιάτικο στυλ και αέρα στο Μοντε Κάρλο

Με Μυκονιάτικο στυλ και αέρα στο Μοντε Κάρλο
Η δημοτική σύμβουλος Τόνια Ανδρονίκου με τον σύζυγό της γνωστό δικηγόρο Κωνσταντίνο Καλλία, έλαμψαν με την παρουσία τους στο Μονακό

Υψηλές παρουσίες στο Μονακό στην βάφτιση της κόρης του Ζανή Φραντζέσκου, του Μυκονιάτη επιχειρηματία που διάλεξε το πριγκιπάτο για να υποδεχτεί τους φίλους του σε μια φαντασμαγορική βάφτιση.

Εκεί βρέθηκε και η δημοτική σύμβουλος Τόνια Ανδρονίκου με τον γνωστό δικηγόρο σύζυγο της Κωνσταντίνο Καλλία και έλαμψαν με το το στυλ και τον αέρα που μετέφεραν από την Μύκονο.

Η κυρία Ανδρονίκου εκπροσώπησε άτυπα κατά κάποιο τρόπο και την δημοτική αρχή του νησιού καθώς ήταν και μοναδική καλεσμένη που βρέθηκε στο Μονακό για την λαμπερή βάφτιση.

Προσωπικοί φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια η Τόνια Ανδρονίκου με τον Ζανή Φρατζέσκο είχαν την ευκαιρία μετά από καιρό, λόγω πανδημίας που όλα τα event πήγαν πίσω, να θυμηθούν ξανά  ωραίες στιγμές από τις ανέμελες εποχές της Μυκόνου και από όταν ήταν παιδιά,δεν έχασαν μάλιστα  την ευκαιρία να τις μοιραστούν με κάποιους απο τους καλεσμένους στα πηγαδάκια που στήθηκαν στο πάρτι της βάφτισης.

Εκεί βρέθηκε όλο το διεθνές τζετ σετ και ήταν μια καλή ευκαιρία μετά από καιρό και με αφορμή την βάφτιση της κόρης του Mr.Nammos στο Μονακό, σμίξουν ξανά παρέες ισχυρές και να ανοίξουν εκ νέου οι επαφές για διάφορα θέματα, που αφορούν και την  Μύκονο, με οικονομικά και πολιτικά ντεσού.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.