ΤΟΠΙΚΑ

Έτσι θα ταξιδεύουμε τον χειμώνα από και προς την Μύκονο

Έτσι θα ταξιδεύουμε τον χειμώνα από και προς την Μύκονο

Τα μέτρα κατά της πανδημίας γίνονται όλο και πιο ελαστικά με την πάροδο του χρόνου και με την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού.

Ωστόσο, στις μετακινήσεις με πλοία και αεροπλάνα δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι σε σχέση με αυτά τα οποία ισχύουν κι αυτό – λογικά – θα συμβεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου που μόλις ξεκινάει.

Η επιβίβαση σε πλοία και αεροπλάνα δε θα έχει κανένα περιορισμό για όλους τους εμβολιασμένους πολίτες και για τους νοσήσαντες έως 6 μήνες. Οι μη εμβολιασμένοι ταξιδιώτες θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό rapid test προκειμένου να επιβιβαστούν στα μέσα μεταφοράς. Επίσης, όλοι οι επιβάτες είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώνουν το γνωστό έντυπο ταξιδιού κατά τον έλεγχο της επιβίβασής τους.

Ένα ακόμη μέτρο το οποίο θα συνεχίσει να ισχύει τους επόμενους μήνες και κατά πάσα πιθανότητα δε θα αλλάξει κάτι για όλη τη χειμερινή περίοδο είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε πλοία και αεροπλάνα για όλους, όσο διαρκεί το ταξίδι.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.