ΤΟΠΙΚΑ

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου για την μνήμη του Ευριπίδη Μασάκη

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου για την μνήμη του Ευριπίδη Μασάκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου αποφάσισε και προχώρησε σε δωρεά στον Σύλλογο Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη το ποσό των 500 ευρώ στη μνήμη του Ευριπίδη Μασάκη.

Θλίψη και πίκρα είναι τα συναισθήματα που πλανώνται πάνω από το νησί μας σήμερα.

Αγαπημένε και ακριβέ μας Ευριπίδη, έφυγες ξαφνικά και νωρίς από κοντά μας και μας άφησες πίσω τα ” λυπητερά τραγούδια σου” να σε κρατούν ζωντανό στη μνήμη και στην ψυχή μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην κορούλα, στους γονείς, στα αδέλφια και σε όλους τους συγγενείς σου. Είθε να τους δίνει Δύναμη και Υπομονή η Παναγία να ανεβαίνουν τον Γολγοθά που τους επιφύλαξε η ζωή.

Καλό ταξίδι στο φως, σε μια χώρα γεμάτη νότες και μουσικές να σκαρώνεις τα “χειροποίητα τραγουδάκια σου χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες ” και να τα τραγουδάς μαζί με αυτούς που σε περιμένουν.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.