ΤΟΠΙΚΑ

Στη Seajets περνάει το Superferry II – Ολοκληρώνεται η αγορά την επόμενη εβδομάδα

Στη Seajets περνάει το Superferry II – Ολοκληρώνεται η αγορά την επόμενη εβδομάδα

Ολοκληρώνεται τη προσεχή Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, η συμφωνία απόκτησης τεσσάρων πλοίων της Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου από την Seajets του Μάριου Ηλιόπουλου.
Σύμφωνα με την naftemporiki.gr, η συμφωνία που έκλεισε τον περασμένο Απρίλιο, προέβλεπε ότι στην Seajets θα ενταχθούν τρία ταχύπλοα κατά τη καλοκαιρινή περίοδο, τα ταχύπλοα Superunner, Superspeed και Supercat τα οποία έχουν ήδη μετονομασθεί σε Superunner jet, Superspeed jet και Supercat jet, καθώς και το επιβατηγό οχηματαγωγό Superferry II το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό την ερχόμενη Κυριακή το πλοίο θα κάνει το τελευταίο του δρομολόγιο με τα σινιάλα της Golden Star Ferries, και στη συνέχεια θα ενισχύσει την Seajets.

Η Seajets, πλέον, αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρία με στόλο 17 πλοίων (15 ταχύπλοα και 2 συμβατικά) και εξυπηρετεί 33 νησιά στις Κυκλάδες με σύνδεση από Πειραιά, Λαύριο, Κρήτη, Θεσσαλονίκη με συνολική χωρητικότητα 20.000 επιβατών και 3.500 αυτοκινήτων

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.