ΤΟΠΙΚΑ

«Κάνουμε έργο που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα του Περιφερειακού δικτύου , αφήνοντας αποτύπωμα σοβαρής δουλειάς»

«Κάνουμε έργο που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα του Περιφερειακού δικτύου , αφήνοντας αποτύπωμα σοβαρής δουλειάς»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Στέλιος Μπρίγγος για  την έναρξη του έργου της ασφαλτόστρωσης και πεζοδρόμησης αλλά και της αλλαγής όλων των ηλεκτρικών καλωδιώσεων στη Μύκονο.

“Με αισιοδοξία ανακοινώνουμε την έναρξη του έργου της ασφαλτοστρωσης, πεζοδρομισης, της αλλαγής όλων των ηλεκτρικών καλωδιωσεων και της αλλαγής των ηλεκτροφωτιστικων σωματων που είχε μελετηθεί, δημοπρατηθεί και εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση απο το 2020.

Το έργο αυτό, που είχε πολλά εμπόδια και αναβολές λόγω διαφόρων παραγόντων όπως δικαστικές διαμάχες μεταξύ των δύο εταιριών που συμμετείχαν στην διαγωνιστική διαδικασία και παγκόσμιες κρίσεις όπως του κορονοιου και του πολέμου Ρωσίας Ουκρανίας που έφερε τις ανατιμήσεις, αποτελεί ένα παράδειγμα αντοχής και πίστης της Περιφερειακης αρχής απέναντι στις δυσκολίες.

Γιαυτό και είναι χρέος μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη κ Γιώργος Χατζημάρκος και τον Χωρικό Αντιπεριφερειαρχη κ Γιωργος Λεονταριτης για την δουλειά και την πίστη όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι το έργο για το οποίο κατηγορηθήκαμε χωρίς να φταίμε μιας και η υλοποίηση είχε κολλήσει στα δικαστήρια, ενα έργο που κάποιοι μας προσέβαλαν τόσο εύκολα, ενώ εμείς το θέλαμε περισσότερο από όλους. Και σίγουρα είναι το έργο που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα του Περιφερειακού δικτύου , αφήνοντας αποτύπωμα σοβαρής δουλειάς.

Στόχος μας πάντοτε ήταν η αλλαγή προς το καλύτερο, η δημιουργία ενός περιβάλλοντος που αντανακλά τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών.

Καθώς προχωρούμε , καλούμε όλους τους πολίτες μας να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας. Και να ζητήσουμε συγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία και αναστάτωση.

Το σίγουρο είναι ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας.
Σας ευχαριστώ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.