ΕΛΛΑΔΑ

Πιθανό να ξεπεράσουμε τα 1000 κρούσματα σήμερα

Πιθανό να ξεπεράσουμε τα 1000 κρούσματα σήμερα

Για αυξητικές τάσεις στον αριθμό των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες που «δημιουργεί μεγάλη πίεση σε όλη τη χώρα» κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος δεν αποκλείει τα νέα κρούσματα σήμερα, Τρίτη, να ξεπεράσουν το «φράγμα» των 1.000.

Την τελευταία εβδομάδα ο ΕΟΔΥ έχει ανακοινώσει περισσότερα από 5.690 νέα κρούσματα Covid-19 στην επικράτεια, ενώ την ίδια ώρα αυξάνεται ο αριθμός των διασωληνωμένων σε ΜΕΘ. Ενδεικτικό της πίεσης που δέχεται το σύστημα υγείας είναι το γεγονός ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ο αριθμός των διασωληνωμένων ανήλθε σε 95 από 84 που ήταν την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

«Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια έντονη αυξητική τάση. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε φτάσει πάνω από 900, μέσα στην εβδομάδα το πιο πιθανόν είναι να φτάσουμε σε τετραψήφιο αριθμό, πάνω από 1.000. Είναι αρκετά πιθανό να συμβεί σήμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αρκουμανέας, σε συνέντευξή του στον Real FM.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.