ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλάδες: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

Κυκλάδες: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

Η κακοκαιρία που αναμένεται τις επόμενες ώρες θα επηρεάσει και τις Κυκλάδες το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη με ισχυρές καταιγίδες, πιθανές χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Η κακοκαιρία που αναμένεται να επηρεάσει την χώρα από σήμερα θα κάνει τελικά το… πέρασμά της και από τις Κυκλάδες.

Τα νησιά των Κυκλάδων αναμένεται να επηρεαστούν το διήμερο Τετάρτη-Πέμπτη, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες, πιθανές χαλαζοπτώσεις, πολύ ισχυρούς ανέμους, ενώ θα υπάρξει και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Όπως όλα δείχνουν το χαμηλό βαρομετρικό που ανέφερα προ ημερών ότι θα επηρεάσει την Χώρα μας, εν τέλει φαίνεται ότι και τον Νομό μας θα επηρεάσει με τοπικά ισχυρές καταιγίδες, πιθανόν χαλαζοπτώσεις και ενίσχυση των νοτίων ανέμων. Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά.

Σήμερα Τρίτη ο καιρός φαίνεται πως θα κυλήσει με κάποιες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί στα 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 βαθμούς Κελσίου έως και 16 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου ο καιρός αναμένεται να επιδεινωθεί κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, αρχικά από τα νοτιοδυτικά τμήματα του Νομού μας και σιγά σιγά προοδευτικά όσο θα περνά η ώρα θα επηρεάζει και τα υπόλοιπα τμήματα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του περάσματος αυτού θα είναι οι ισχυρές καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και χαλαζοπτώσεις κατά το πέρασμα αυτό. Ο καιρός φαίνεται πως θα κάνει μικρό διάλειμμα προς τις απογευματινές ώρες και έτσι οι βροχές θα σταματήσουν πρόσκαιρα, ωστόσο από αργά τα βράδυ της Τετάρτης ο καιρός φαίνεται να ξανά επιδεινώνεται με εκ νέου τοπικά ισχυρές καταιγίδες.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.