ΕΛΛΑΔΑ

Υπηρεσία υποστήριξης στον Πειραιά για τους δασικούς χάρτες των Κυκλάδων

Υπηρεσία υποστήριξης στον Πειραιά για τους δασικούς χάρτες των Κυκλάδων

Με την υπ’αριθμ.62878/19-10-2018 απόφαση της Δ/νσης Δασών Κυκλάδων (ΑΔΑ:ΨΒΓΗΟΡ1Ι-ΝΦΗ) αναρτήθηκε ο δασικός χάρτης των πρώην ΟΤΑ: Άνω Μεράς της ν. Μυκόνου, Αδάμαντα ν. Μήλου, Ανάφης, ν. Ανάφης, Άνω Μεριάς, Φολεγάνδρου, ν. Φολεγάνδρου, Σικίνου ν. Σικίνου, Οίας,  Ημεροβιγλίου, Βουρβούλου, Θήρας, Καρτεράδου, Μεσσαριάς, Βόθωνα, Έξω Γωνίας, ν. Θήρας και Θηρασιάς, ν. Θηρασιάς εμβαδού211.357 στρεμμάτων.

Λόγω της υπάρχουσας δυσκολίας μετάβασής στα λειτουργούν τα σημεία υποστήριξης του αναρτημένου δασικού χάρτη στα νησιά Σύρο και Νάξο,ειδικότερα κατά τη χειμερινή περίοδο και με γνώμονα την καλύτερη  και οικονομικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών που διαμένουν στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και έχουν έννομη σχέση με τις εκτάσεις των παραπάνω νησιών, εγκαινιάσαμε επιπλέον σημείο Υποστήριξης του εν λόγω αναρτημένου χάρτη (ΣΥΑΔΧ) στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, στον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους ορισθέντες υπαλλήλους μας:

Καλλίρης Μιχαήλ (m.kalliris@apdaigaiou.gov.gr), τηλ. 213 2026859

Κουκουβίνου Αριστέα (aristea.koukouvinou@apdaigaiou.gov.gr),τηλ. 2132026840

Χαλβατζή Χριστίνα (ch.chalvatzi@apdaigaiou.gov.gr),τηλ. 2132026818

Ταχ. δ/νση: Ακτή Μιαούλη 83 & Μπότσαρη 2-8,  Τ. Κ. 18538, Πειραιάς, Fax: 210 4291263

Επειδή κύριο μέλημά μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών δεσμευόμαστε ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες μας, θα φροντίσουν για τη λειτουργία αντίστοιχων σημείων υποστήριξης με έδρα τον Πειραιά και στους μελλοντικούς δασικούς χάρτες χωρικής αρμοδιότητας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, (νομών Δωδ/νήσου, Χίου, Λέσβου, Σάμου), όταν αυτοί είναι έτοιμοι προς ανάρτηση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.