ΚΟΣΜΟΣ

Ύμνους το αμερικανικό Bloomberg για την Μύκονο

Φωτογραφικό αφιέρωμα της Μυκόνου, εκθειάζοντας τις ομορφιές της.

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο νησί της Μυκόνου φιλοξενεί το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg, εκθειάζοντας τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού.

«Ακόμη και οι πιο πιστοί επισκέπτες έρχονται συχνά αντιμέτωποι με νέες εκπλήξεις» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η αρθρογράφος, η οποία δηλώνει εντυπωσιασμένη από τις «κρυφές» ομορφιές του νησιού.

«Παρά το μικρό της μέγεθος και τη μακρά παράδοση στον τουρισμό, η Μύκονος εξακολουθεί να διατηρεί αρκετές ομορφιές μακριά από την προσοχή των τουριστών» επισημαίνει, στον ίδιο τόνο.

Στο αφιέρωμα του Bloomberg γίνεται ειδική αναφορά στις γαστρονομικές επιλογές των κατοίκων του νησιού, αλλά και στις απόκρυφες παραλίες, οι οποίες μένουν μακριά από την έντονη και πολυσύχναστη καθημερινότητα της Μυκόνου.

Μνεία πραγματοποιείται και στην περίφημη ελληνική φιλοξενία, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως «ό,τι είναι σήμερα η Μύκονος είναι προϊόν των Μυκονιατών».

«Ξέρουν ακριβώς πώς να δώσουν στους τουρίστες αυτό που θέλουν. Είναι ελεύθερα πνεύματα, ανοιχτόμυαλοι, καλοί χορευτές και κυρίως, πολύ εργατικοί» σπεύδει να προσθέσει η αρθρογράφος..

«Η Μύκονος, φυσικά, είναι ένα κοσμοπολίτικο νησί, αλλά ταυτόχρονα είναι και ένα παραδοσιακό νησί» τονίζει από την πλευρά του, ένας κάτοικος του κυκλαδίτικου νησιού. «Πρόκειται για ένα μωσαϊκό διαφορετικών πραγμάτων» συμπληρώνει.

Πηγή naftemporiki.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.