ΕΛΛΑΔΑ

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση- Ερευνάται κορυφαίο στέλεχος για εμπλοκή στη λίστα των 213 παιδεραστών

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση- Ερευνάται κορυφαίο στέλεχος για εμπλοκή στη λίστα των 213 παιδεραστών

Βόμβα μεγατότων αναμένεται να σκάσει τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η οποία θα συνταράξει συθέμελα το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και του κυβερνώντος κόμματος.

Υψηλόβαθμο αυτοδιοικητικό στέλεχος, του δεύτερου βαθμού φαίρεται να είναι εμπλεκόμενο στην υπόθεση μαστρωπίας της 12χρονης στον Κολωνό και οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται κοντά σε μια συνταρακτική αποκάλυψη.

Το πρόσωπο σύμφωνα με τις πηγές, διατηρούσε στενές σχέσεις με τον αρχινταβατζή Ηλία Μίχο και ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις πάνω στο κορμί της ανήλικης παιδικής ψυχής.

Το πρόσωπο είναι πρώτης γραμμής για πολλές δεκαετίες και θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό και αλυσιδωτές αντιδράσεις καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την εμπλοκή του.

Σεβόμενοι ότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση και απαγγελία κατηγορητηρίου, δεν θα αποκαλύψουμε τα ακριβή στοιχεία του προσώπου, τα οποία είναι στη διάθεση μας. Οι πηγές μας αναφέρουν ότι στη  λίστα υπάρχουν και άλλα επώνυμα ονόματα, από αυτά που λέμε υπερ άνω υποψίας και θα προκαλέσουν σεισμό.

Τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση των τεράτων που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, είναι ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια για την μητέρα της 12χρονης. Η βασική κατηγορία που της αποδίδεται είναι διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας.
Η εξέλιξη αυτή προέκυψε σε σχέση με τα τραπεζικά εμβάσματα που είχαν βρεθεί σχετικά με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης από το τέρας του Κολωνού.
Πάντως είναι δύσκολο να αποσιωποιηθούν οι συνένοχοι στην κατ εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση της μικρής και είναι καθολικό αίτημα να δημοσιοιοποιηθούν και τα 213 κτήνη που ασέλγισαν πάνω σε παιδικές ψυχές. Είναι ζήτημα τιμής, της κοινωνίας.

πηγή otavoice.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.