LIFESTYLE

Τρύφωνας Σαμαράς: Ο διάσημος που συνάντησε στην Μύκονο με τους 5 εκατ. followers

Τρύφωνας Σαμαράς: Ο διάσημος που συνάντησε στην Μύκονο με τους 5 εκατ. followers
Στην Μύκονο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο creative director του διάσημου γαλλικού οίκου Balmain!

Η Μύκονος για ακόμη μία φορά «βουλιάζει» από Έλληνες celebrities και διεθνείς αστέρες! Τις τελευταίες ημέρες στο νησί των Ανέμων βρίσκεται και ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον καλό του φίλο, Νίκο Κοκλώνη. Ο γνωστός hair stylist σε μία από τις βραδινές εξόδους του στο κοσμοπολίτικο νησί είχε και μία ιδιαίτερη συνάντηση με διάσημο σχεδιαστή μόδας! Στην Μύκονο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο creative director του διάσημου γαλλικού οίκου Balmain!
Ο λόγος για τον Olivier Rousteing! Ο Τρύφωνας συνάντησε τον καλλιτεχνικό διευθυντή του περιώνυμου οίκου με τους πέντε εκατομμύρια followers στο Instagram, ο οποίος κάνει κολλητή παρέα με την Kim Kardashian, Kanye West, Jennifer Lopez και έχει σχεδιάσει όλα τα εντυπωσιακά ρούχα της Beyonce στην παγκόσμια περιοδεία της και όπως ήταν επόμενο έβγαλαν την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία.

πηγή tlife.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.