ΤΟΠΙΚΑ

Αναβαθμίζεται το δημοτικό οδικό δίκτυο της Μυκόνου – Ολοκληρώθηκε ο διεθνής διαγωνισμός

Αναβαθμίζεται το δημοτικό οδικό δίκτυο της Μυκόνου – Ολοκληρώθηκε ο διεθνής διαγωνισμός
Το έργο προϋπολογισμού 4.947.473 ευρώ πλέον ΦΠΑ, χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από πόρους του Δήμου Μυκόνου

Το έργο προϋπολογισμού 4.947.473 ευρώ πλέον ΦΠΑ, χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από πόρους του Δήμου Μυκόνου, με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου για την ασφάλεια και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μυκόνου, κατά την πρόσφατη συνεδρίασή της την 27η Ιουλίου 2018, ενέκρινε τα αποτελέσματα του ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για το έργο «Συντήρηση και Αποκατάσταση Δρόμων Δήμου Μυκόνου» ύψους σχεδόν 5.000.000 ευρώ συν ΦΠΑ, κατά τον οποίο αναδείχθηκε και ο προσωρινός ανάδοχος του έργου. Συνολικά εννέα (9) εταιρείες κατέθεσαν προσφορά.
Το έργο περιλαμβάνει εργασίες για τη συντήρηση και την ανακατασκευή ασφαλτικών οδοστρωμάτων (ασφαλτοστρώσεις, διαγραμμίσεις κλπ), καθώς και την ανακατασκευή πεζοδρομίων, ενώ αποτελεί άμεση προτεραιότητα ως προς την υλοποίησή του.
Η εκπόνηση των κατάλληλων μελετών με συνολικές μετρήσεις σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο, διήρκεσε δύο χρόνια και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, αφού λάβαμε όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση του έργου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.