ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο αντίο στον ράπερ που χάθηκε στην άσφαλτο

Το τελευταίο αντίο στον ράπερ που χάθηκε στην άσφαλτο

Πλήθος κόσμου, κυρίως νέων παιδιών, έχει φτάσει από νωρίς το μεσημέρι στην Παναγίτσα του Παλαιού Φαλήρου, για να πει από κοντά το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης 02/09/2021 στη Βουλιαγμένη.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν και άλλοι που τον αγάπησαν μέσα από τη μουσική του, έχουν πάει στο Παλαιό Φάληρο με ένα λουλούδι στο χέρι και δάκρυα για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τους καλλιτέχνη. Ανάμεσά τους, η τραγουδίστριες Ελένη Φουρέιρα και Τάμπτα…

«Ήταν ο αγαπημένος μου. Ήταν ο πρώτος που άκουγα» είπε ένας από τους θαυμαστές του, μιλώντας στους δημοσιογράφους:

Η τελετή αποχαιρετισμού του 34χρονου μουσικού από τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube προκειμένου όπως λένε να τον αποχαιρετήσουν όλοι οι θαυμαστές του που δεν θα μπορούν να παραστούν.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.