ΕΛΛΑΔΑ

Το συγκινητικό αντίο του Δημάρχου

Το συγκινητικό αντίο του Δημάρχου
Τον καλό του φίλο και παλιό συμφοιτητή , πολύ σπουδαίο Χρήστο Γραμματίδη αποχαιρετά ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς αποχαιρέτισε τον αγαπητό του φίλο Χρήστο Γραμματίδη που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο.

Ο δήμαρχος γράφει χαρακτηριστικά:

“Καλό ταξίδι αγαπημένε συμφοιτητή και φίλε.. από όσους σε γνώρισαν .. κανείς μας δεν θα λησμονήσει .. ήμασταν ούτε 18, τότε στην Κομοτηνή . όταν αρχίσαμε τις κουβέντες μας, γεμάτες αμφισβήτηση έκατέρωθεν. Γελάσαμε όμως πολύ, πάρα πολύ ..ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει .. μας λείπεις ! Σαν ψέμα η αποχώρηση σου.. R.I.P.”

 

Ο Χρήστος Γραμματίδης, μαχόμενος δικηγόρος, ένας ευρυμαθής, πολυτάλαντος και χαρισματικός νέος, που χάθηκε  μόλις στα 35 του χρόνια, μετά από πολύμηνη και πραγματικά γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Μία μάχη μάλιστα για τα στάδια της οποίας δεν παρέλειπε, μέσα από τον Ευαγγελισμό και παρά τη βαριά θεραπεία και την προσωπική του ανθρώπινη αγωνία, να ενημερώνει τους χιλιάδες φίλους του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παθιασμένους αναγνώστες των κειμένων και των σχολίων του επί πολλά χρόνια και ακροατές των εκπομπών του από το ραδιόφωνο, καθώς όλα τους και όλες τους ξεχώριζαν χάρη στην ενάργεια του ύφους του, τα υπέροχα ελληνικά του, τη βαθύτητα της σκέψης του, τον πλούτο των παραστάσεών του, την πληθώρα των αναγνωσεών του, τις πλούσιες διανοητικές εμπειρίες του, και το λεπτό, υποδόριο χιούμορ που τον χαρακτήριζε σχεδόν όσο και το χαρακτηριστικό γενναιόδωρο γέλιο του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.