LIFESTYLE

Το πλωτό… παλάτι του Steve Jobs εμφανίστηκε στη Μύκονο

Το πλωτό… παλάτι του Steve Jobs εμφανίστηκε στη Μύκονο
Το πολυτελές σκάφος με μήκος περίπου 80 μέτρα, διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με τζακούζι, δικό του ταχύπλοο

Στη Μύκονο βρέθηκε το σούπερ γιοτ «Venus» του Steve Jobs. Οι επιβάτες του απόλαυσαν το Αγράρι, μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού με γαλαζοπράσινα νερά.

Το πολυτελές σκάφος με μήκος περίπου 80 μέτρα, διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με τζακούζι, δικό του ταχύπλοο, ενώ το εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο ελαφρύ και ενδεχομένως πιο γρήγορο από αντίστοιχα σκάφη της κατηγορίας του.


Στο μπροστινό deck, υπάρχει και τέντα σε στυλ αυτών των Βεδουίνων, για να ξεκουράζονται οι καλεσμένοι στην σκιά, ενώ όλα του τα όργανα ελέγχονται μέσα από τις οθόνες των 27-ιντσών iMacs που βρίσκονται στην αίθουσα ελέγχου.

Η ναυπήγηση του «Venus» στο Άαλσμιρ της Ολλανδίας λέγεται πως στοίχισε 100 με 120 εκ. ευρώ και ολοκληρώθηκε έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πρώην επικεφαλής της Apple, o οποίος δεν πρόλαβε να το χαρεί.

Σήμερα, η εντυπωσιακή θαλαμηγός ανήκει στην χήρα Laurene Powell Jobs

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.