ΤΟΠΙΚΑ

Η «Τρίαινα» στη Μύκονο… έβγαλε λαβράκια

Η «Τρίαινα» στη Μύκονο… έβγαλε λαβράκια
Ελβετικά POS, ξένοι εργαζόμενοι, φοροδιαφυγή βγάζουν οι έλεγχοι από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο «νησί των Ανέμων»
POS… συνδεδεμένα με Ελβετία σε κατάστημα της Louis Vitton
Ισπανοί εργαζόμενοι ασφαλισμένοι στο ισπανικό ΙΚΑ
Πού μπήκαν λουκέτα και πρόστιμα
Λαβράκια βγάζουν οι έλεγχοι από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο νησιά της Μυκόνου στο πλαίσιο της επιχείρησης «Τρίαινα».

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν στο γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Μυκόνου δύο POS συνδεδεμένα με την Ελβετία, ενώ άλλο ένα τέτοιο POS εντοπίστηκε στο κατάστημα της ίδιας εταιρείας που λειτουργεί σε γνωστό πολυχώρο.
Μάλιστα στο κατάστημα του πολυχώρου βρέθηκαν ισπανοί εργαζόμενοι που ήταν ασφαλισμένοι στο ισπανικό ΙΚΑ και τώρα ερευνάται η νομιμότητα της πρακτικής αυτής. Τα δύο POS κατασχέθηκαν.
Επίσης στο σε γνωστό beach bar στην Παράγκα της Μυκόνου διαπιστώθηκε ύστερα από τον έλεγχο που διενεργήθηκε ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 3.500 ευρώ, ενώ στο κατάστημα τουριστικών ειδών που λειτουργεί στον ίδιο χώρο εμπορεύματα δεν είχαν τιμολόγια αγοράς. Στο κέντρο επιβλήθηκε 48ωρο λουκέτο.
Ακόμη σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Μυκόνου κατασχέθηκαν οι ημερήσιες εισπράξεις ύψους 19.000 ευρώ διότι διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση είχε ληξιπρόθεσμες και μη ρυθμισμένες οφειλές προς την εφορία ύψους 380.000 ευρώ. Λουκέτο 48 ωρών επιβλήθηκε και σε μεγάλο πλυντήριο στη χώρα της Μυκόνου καθώς δεν είχε κόψει 67 αποδείξεις 13.000 ευρώ.

cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.