ΕΛΛΑΔΑ

Το πλάνο της επιστροφής στην κανονικότητα

Το πλάνο της επιστροφής στην κανονικότητα

Μετά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τα οποία άνοιξαν από τον Δευτέρα, όλα δείχνουν ότι έρχεται το άνοιγμα του λιανεμπορίου και των καταστημάτων στις 18 Ιανουαρίου, έστω και με τη μέθοδο του click away.

Αν δεν επιβαρυνθεί η κατάσταση στη χώρα μας, θα ακολουθήσει το άνοιγμα των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, χωρίς να μπορεί να προσδιορισθεί ημερομηνία αυτή τη στιγμή.

Στη συνέχεια θα επιτραπούν οι μετακινήσεις εκτός νομού, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει το άνοιγμα της εστίασης και των γυμναστηρίων.

Τα παραπάνω θα γίνουν με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει τρίτο κύμα πανδημίας, θέμα το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός του Ιανουαρίου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.