LIFESTYLE

Το meme των ημερών είναι η Λίντσεϊ Λόχαν να χορεύει στη Μύκονο – Είναι εθιστικά διασκεδαστικό

Το meme των ημερών είναι η Λίντσεϊ Λόχαν να χορεύει στη Μύκονο – Είναι εθιστικά διασκεδαστικό

Όταν μαθεύτηκε πως η Λίντσεϊ Λόχαν θα κάνει γυρίσματα για μια νέα σειρά ριάλιτι του MTV στη Μύκονο (θα ακολουθεί εκείνη και τους υπαλλήλους του μαγαζιού της, Lohan Beach House), το κανάλι υποσχέθηκε άφθονο υλικό της γνωστής ηθοποιού να κάνει «ντόλτσε βίτα» στο ελληνικό νησί.

 

Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο απολαυστικά θα ήταν τα πλάνα που θα χάριζε στους θαυμαστές της η 32χρονη ηθοποιός, με αποκορύφωση τη στιγμή που αρχίζει να χορεύει -μάλλον χορός ήταν όλο αυτό, αν και πολλοί διατηρούν τις αμφιβολίες τους…

 

Οι φιγούρες της Λίντσεϊ αλλά και το ύφος της όχι μόνο έκαναν το συγκεκριμένο βίντεο viral μέσα σε λίγες ώρες, κάνοντας μέχρι και τη Vogue να το σχολιάσει, αλλά μετέτρεψαν και την ίδια στο νέο, πολυσυζητημένο meme των ημερών που έχει κατακλύσει το ίντερνετ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.