LIFESTYLE

Το Bagatelle ανοίγει τις πύλες του και έρχεται στη Μύκονο

Το Bagatelle ανοίγει τις πύλες του και έρχεται στη Μύκονο
Πρεμιέρα για το φημισμένο Bagatelle που ανοίγει στην Μύκονο

Ο γαλλικός όμιλος πολυτελών εστιατορίων και beach club Bagatelle κάνει την είσοδό του αυτό το καλοκαίρι στη Μύκονο, ανοίγοντας το Bagatelle Mykonos.

Τα εστιατόρια και beach club του ομίλου Bagatelle, ο οποίος ιδρύθηκε το 2008 με την πρώτη του περιοχή δραστηριοποίησης να είναι η Νέα Υόρκη, ενσαρκώνουν το πνεύμα της Γαλλικής Ριβιέρας σε όλο τον κόσμο, και έχουν εξαπλωθεί σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως το Λονδίνο, το Μαϊάμι, το Σεντ Τροπέζ, το Σεντ Μπαρθ, το Τουλουμ, το Ντουμπάι κλπ.

 

Το Bagatelle Mykonos πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στις 24 Μαϊου και από το ηλιοβασίλεμα θα προσφέρει διασκέδαση με μουσικές DJ και χορό ενώ θα περιλαμβάνει εστιατόριο, lounge και μπαρ.

Βασικός σεφ θα είναι ο κ. Rocco Seminara (γνωστός για την εργασία του στο Hotel Martinez στις Κάννες και το Hôtel de Paris Monte-Carlo και κάτοχος του βραβείου Neptune Prize), ο οποίος σε συνεργασία με τον κ. Joseph Kahat θα ετοιμάζει φρέσκα μεσογειακά πιάτα. Ο κ. Kahat έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα και έχει εργασθεί δίπλα σε σεφ με αστέρια Michelin

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.