BUSINESS

Μια εποικοδομητική συνάντηση στην Μύκονο για την επόμενη μέρα των επιχειρήσεων του νησιού

Μια εποικοδομητική συνάντηση στην Μύκονο για την επόμενη μέρα των επιχειρήσεων του νησιού

Συναντήσεις εργασίας πραγματοποίησε την Πέμπτη 10 Μαΐου στη Μύκονο ο Πρόεδρος, στελέχη και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων από το νησί της Μυκόνου με εκπροσώπους των Επαγγελματικών Φορέων και Συλλόγων του νησιού, και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων κ. Αντώνιο Κουσαθανά, τον Πρόεδρο του Σωματείου Κέντρων Εστίασης κ’ Διασκέδασης κ. Ιωάννη Θεοχάρη καθώς και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Λογιστών Μυκόνου κ. Άγγελο Μακρή.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκα με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου κ. Γιάννη Ρούσσου και στελεχών στο νησί, στο πλαίσιο της εξεύρεσης χώρου για τη μεταστέγαση του γραφείου-συνεδριακής αίθουσας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Στόχος των συναντήσεων ήταν η συνέχιση και ενίσχυση της παρουσίας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Μύκονο για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των μελών του, καθώς και η ενδυνάμωση των σχέσεων και της επικοινωνίας μεταξύ των μελών του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και των Επαγγελματικών Φορέων και Συλλόγων του νησιού.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα του νησιού ιδιαίτερα ενόψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, αλλά και γενικότερα θέματα της επικαιρότητας, όπως το ενεργειακό κόστος, κ.λπ. Επίσης προγραμματίστηκαν περαιτέρω ενέργειες και δράσεις για την αποτελεσματικότερη συνεργασία όλων των πλευρών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μετά τη λήξη της τουριστικής σεζόν και αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες μεταστέγασης και λειτουργίας του γραφείου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο νέο χώρο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.