ΕΛΛΑΔΑ

Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για μάσκες και απελευθέρωση της κυκλοφορίας

Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για μάσκες και απελευθέρωση της κυκλοφορίας

H χρήση μάσκας σε λίγες ημέρες δεν θα είναι υποχρεωτική στους εξωτερικούς χώρους και οι ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα στις 6 μ.μ. από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Θα καθίσταται μόνο υποχρεωτική σε περιπτώσεις συνωστισμού, αλλά και στους εσωτερικούς χώρους.

Παράλληλα, γίνεται και άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό από πότε ξεκινήσει η πλήρης ελευθερία των πολιτών για… βόλτες όλο το 24ωρο.

Παράλληλα, εισήγηση των ειδικών είναι η μη χρήση self test για πλήρως εμβολιασμένους πολίτες ενώ αυξάνονται και οι καθήμενοι στα τραπέζια εστίασης. Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι το όριο καθήμενων σε τραπε΄ζια καφέ, μπαρ και εστιατορίων ήταν μέχρι και σήμερα 6 άτομα.

Τέλος, αυξάνονται κατά πολύ και οι καλεσμένοι σε δεξιώσεις καθώς θα επιτρέπονται 400 άτομα. Τέλος, σε οργανωμένες παραλίες επιτρέπονται 120 άτομα ανά 1000 τετραγωνικά μέτρα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.